Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování dat v souladu s nařízením GDPR, platným od 25.5.2018

Prohlášení o zpracování osobních údajů

Správcem veškerých dat poskytnutých eshopu s doménou www.ByVeru.cz je Veronika
Trkolová, adresou Lidická 1005, Mnichovo Hradiště.

Prohlašení

Prohlašuji,
že jako správce Vašich osobních údajů splňuji veškeré
zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, především
zákonem o ochraně osobních údajů v souladu s nařízením GDPR:

  • budu zpracovávat Vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu, plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
  • umožním vám a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR. Právo na výmaz představuje jinými slovy naši povinnost zlikvidovat vaše osobní údaje, pokud je splněna alespoň jedna podmínka z následujících:
  • osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány,
  • odvoláte souhlas a neexistuje žádný další právní důvod pro zpracování,
  • vznesete námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování,
  • osobní údaje byly zpracovány protiprávně,
  • osobní údaje musí být vymazány ke splnění právní povinnosti,
  • osobní údaje byly shromážděny v souvislosti s nabídkou služeb informační společnosti podle článku 8 odst. 1 obecného nařízení.


Právo na výmaz není absolutní právo, které by vám dávalo možnost
žádat kdykoli a za jakékoli situace o vymazání osobních údajů.
Nelze např. v rámci tohoto práva žádat likvidaci všech osobních
údajů, jelikož se na nás vztahují povinnosti o dalším uchování
některých osobních údajů.

Pokud je zpracování osobních údajů založeno na Vašem souhlasu, máte samozřejmě právo jej odvolat.
Vaším právem v souvislosti s ochranou osobních údajů je taktéž podání stížnosti na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Účely zpracování osobních údajů:

  • vaše osobní údaje v rozsahu: e-mail, adresa a telefonní číslo potřebné k uzavření kupní smlouvy a doručení zboží
  • vaše osobní údaje (fakturační údaje) pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Vaše data nejsou využívána k marketingovým účelům.

Udržuji veškerá organizační opatření, která brání zneužití Vašich osobních údajů.

Předání osobních údajů třetím osobám:

K Vašim osobním údajům zamětnanci firmy ByVeru nemají přístup, jedná se pouze o následující poskytovatele:

  • provozovatel aplikace pro komunikaci, web a fakturaci,
  • provozovatel aplikace pro e-mailovou komunikaci
  • Facebook,
  • Google,
  • poskytovatelé účetního a daňového poradenství,
  • poskytovatelé IT služeb a hostingu včetně cloudových uložišť,
  • poskytovatelé poštovních služeb

V případě
dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu info@byveru.cz

Cookies

Po vstupu na tuto stránku může náš server přidat na váš pevný disk krátký textový soubor - cookie. Cookies jsou malé soubory, které posílají a ukládají ve vašem počítači webové stránky, které navštívíte. Cookies se ukládají v souborovém adresáři vašeho prohlížeče. Při příští návštěvě příslušné stránky si váš prohlížeč cookie přečte a předá informaci zpět webové stránce nebo prvku, který v něm původně cookie nastavil. Naše domény mohou také zahrnovat prvky, které nastavují cookies jménem třetích stran.

Další informace o těchto technologiích a o tom, jak fungují, jsou uvedeny například na adrese allaboutcookies.org.

Informace o tom, jak a kdy naši hosté naši stránku využívají, nám pomáhají stránku vylepšovat. Stránka momentálně používá tyto cookies. Upozorňujeme, že cookies se mohou kdykoliv změnit.

Popis cookies

Google Analytics cookie: Určuje relaci návštěvníka
Google Analytics cookie : Identifikuje jedinečné návštěvníky
Google Analytics cookie : Sleduje zdroje cestování po internetu a navigaci
addthis.com : Vytváří a čte na webové stránce klienta addthis.com za účelem zajištění, aby uživatel viděl aktualizované číselné údaje, pokud svou stránku sdílí a vrací se na ni dříve, než se aktualizuje naše paměť počtů sdílení

Pokud si nepřejete, aby se cookies ukládaly ve vašem počítači, nebo chcete být informováni o jejich umístění, můžete si v tomto smyslu nastavit váš prohlížeč, pokud to umožňuje. Můžete si prohlédnout různé možnosti zacházení s cookies ve vašem prohlížeči. Různé prohlížeče používají pro deaktivaci cookies různé metody, které lze obvykle nalézt v Nástrojích nebo v nabídce Možností. Můžete také nahlédnout do nápovědy prohlížeče. Kromě správy cookies prohlížeče také většinou umožňují ovládat soubory podobné cookies, jako jsou například Local Shared Objects, například aktivací režimu ochrany soukromí prohlížeče.

Pokud navštívíte naše webové stránky a váš prohlížeč je nastaven na příjem cookies, považujeme to za váš souhlas s naším používáním cookies.